dijous, 13 de juny del 2013

Senderisme: caminada amb Ventall

El passat dilluns 27 de maig, el grup de senderisme de l’S.T.O Ginesta, va realitzar una sortida conjunta amb els companys del Ventall.
Aquest cop la ruta la van programar des del centre del Vendrell, els nostres companys van portar-nos a caminar pèls voltants de Calafell.
Vam caminar tot el dia, i vàrem dinar plegats. Vam passar plegats un dia molt agradable i divertit.
 


dijous, 6 de juny del 2013

Sortida de famílies a Montserrat

El dia 10 de maig 2013, les famílies van decidir anar d’excursió a Montserrat.
 A les 9h un autocar ens va venir a recollir a la porta del centre, on havíem quedat per sortir tots junts.
A les 11.30h, ja estàvem allà visitant la Mare de Déu de Montserrat i gaudint d’un paisatge extraordinari.  A la 13h, vam ser espectadors privilegiats deleitant-nos amb les veus angelicals dels escolans de Montserrat.
En acabar l’autocar ens va apropar a Monistrol de Montserrat , on ja ens esperaven en el restaurant per dinar.
Durant tot el dia es va respirar un ambient molt festiu i familiar així doncs en la tornada cap al taller entre tots planejàvem ja la pròxima sortida.



Sortida S.T.O a Can Vandrell (Montseny)

Arribat el moment de preparar maletes, es van fer dos grups, el primer va realitzar la sortida del 21 al 23 d’abril i el segon, del 20 al22 de maig.
Amb unes bones maletes i moltes ganes de passar-ho bé, vam deixar el taller enrere per fer una visita a l’Associació Montseny-Guilleries d’Arbúcies, on ens van ensenyar el seu centre ocupacional, vam conèixer gent nova  i vàrem compartir experiències i activitats amb ells. Al vespre vam posar rumb a la casa de colònies Cam Vandrell per instal·lar-nos-hi.
Ben descansats, el segon dia ens vam llevar ben d’hora per agafar forces amb un bon esmorzar i començar les activitats. Vam aprendre moltes coses sobre el sistema solar, els seus planetes, satèl·lits, estrelles i constel·lacions i, també, les llegendes de cadascun d’ells. Tots vam pintar el nostre extraterrestre i un planeta on ens agradaria viure. I després, per tocar de peus a terra, vàrem passejar pels voltants de la casa, pels verds camins del Montseny, tot aprenent com tenir cura del medi ambient. I, com que encara ens quedaven ganes de ballar, va anar a la discoteca a moure l’esquelet a bon ritme.
El dia següent, amb una mica de pena, vàrem refer les maletes. Un cop ja preparades i aprofitant el bon temps, vam fer jocs a la fresca. I, fets tots uns professionals de la petanca i del golf, enfilàvem molt contents el camí a casa.