dilluns, 12 de setembre del 2011

ACTIVITATS EN FAMíLIA



Aprofitant que tenim blog us faig cinc cèntims de les trobades que s‘han dut a terme pels pares i familiars del usuaris del grup STO. Aquestes activitats i trobades han estat molt positives i enriquidores, ja que tots plegats ens hem pogut conèixer millor, intercanviar experiències, en una expressió molt corrent “s’ha trencat el gel”, i ara som com una pinya. Totes elles s‘han fet en un ambient molt agradable, distés, i molt participatives.

El 22 de Febrer es va fer una visita  en la llar residència, de la plaça dels Quarters, que va servir per conèixer les instal·lacions del pis tutelat. El 2 de Març, una voluntària (Mª Jesús Holgado ) va fer una sessió relaxació i control del estrès, molt necessària en aquests temps tant agitats que vivim.. La sortida més llunyana de Valls, va ser el 31 de Març amb la visita a l’Aquàrium, de Barcelona. Vam passar un dia esplèndid, que ens va permetre el coneixement dels encants i misteris del món submarí. Es va dinar al restaurant del recinte, i per la tarda una bona passejada pel centre comercial Maremàgnum.

Aprofitant el bon temps que ens porta la primavera, s’ han fet tres dinars amb un ambient molt festiu i el aire lliure, per gaudir de la natura i la bona temperatura de la primavera. El 14 d ‘ Abril va ser el dinar a la casa de Yolanda Barrios, en el barri de Sta. Magdalena, de Valls; el 26 de Maig a la masia d ‘ Estefanía Miralles, a Puigpelat, i el 21 de Juny, a la masia d‘en Diego Pan, a Masmolets. En el grup disposem de unes bones cuineres i cuiners, com es posa de manifest en cada dinar, pels plats saborosos i variats que mengem en cada ocasió.
En cada trobada cadascú del participants dona suggeriments per properes activitats i sortides, i ja tenim una bona i engrescadora llista per la temporada tardor – hivern.

                                                             Jordi Miralles  
 

1 comentari:

  1. Moltes felicitats per la iniciativa, em sembla molt interessant.

    Xavier Cartanyà

    ResponElimina

Gràcies per la teva donar-nos la teva opinió