dilluns, 10 d’octubre del 2011

El curt "DIA a DIA" al festival "Súbete al Corto"


El grup de teatre del STO va crear el curtmetratge "Dia a Dia", que fou estrenat el passat dia 31 de gener del 2011, en motiu de les Festes Desenals de Valls.

Aquest film pretén mostrar el dia a dia del seu protagonista, un heroi de la quotidianitat.  Aquest projecte no hagués estat possible sense el treball voluntari de tres amics, el Carles Vives, guionista i director, l’Oskar Elias, càmara, edició i coodirecció  i l’Arantxa Piquer, actriu, realització i direcció actoral, que sota el nom de FrameArtFilms firmen aquest curt, deixant clar que no són una productora, i que el seu treball es amateur. FrameArt va crear un guió adaptat als nostres recursos i que ens permetés, com fan sempre,  rodar sense costos.

"Dia a Dia"  va estar seleccionat en el "VI Certamen Nacional y Especial  de cortos: Súbete al corto” celebrat a Alacant els dies 29, 30 i 1 de juny. Els protagonistes del curt, actors del grup de teatre del STO Ginesta, vam anar a presentar el film en aquest certament.
Veure en pantalla gran, amb públic expert en cinema, amb curts seleccionats professionals... el teu treball i poder-ho compartir amb altra gent d’arreu d’Espanya ha estat una experiència molt gratificadora i satisfactòria... i esperem que no sigui l'última!!!
Pròximament us penjarem en aquest blog el tràiler del nostre curt "Dia a Dia"...


Monitora Teatre: Arantxa Piquer


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva donar-nos la teva opinió