dijous, 6 de juny de 2013

Sortida S.T.O a Can Vandrell (Montseny)

Arribat el moment de preparar maletes, es van fer dos grups, el primer va realitzar la sortida del 21 al 23 d’abril i el segon, del 20 al22 de maig.
Amb unes bones maletes i moltes ganes de passar-ho bé, vam deixar el taller enrere per fer una visita a l’Associació Montseny-Guilleries d’Arbúcies, on ens van ensenyar el seu centre ocupacional, vam conèixer gent nova  i vàrem compartir experiències i activitats amb ells. Al vespre vam posar rumb a la casa de colònies Cam Vandrell per instal·lar-nos-hi.
Ben descansats, el segon dia ens vam llevar ben d’hora per agafar forces amb un bon esmorzar i començar les activitats. Vam aprendre moltes coses sobre el sistema solar, els seus planetes, satèl·lits, estrelles i constel·lacions i, també, les llegendes de cadascun d’ells. Tots vam pintar el nostre extraterrestre i un planeta on ens agradaria viure. I després, per tocar de peus a terra, vàrem passejar pels voltants de la casa, pels verds camins del Montseny, tot aprenent com tenir cura del medi ambient. I, com que encara ens quedaven ganes de ballar, va anar a la discoteca a moure l’esquelet a bon ritme.
El dia següent, amb una mica de pena, vàrem refer les maletes. Un cop ja preparades i aprofitant el bon temps, vam fer jocs a la fresca. I, fets tots uns professionals de la petanca i del golf, enfilàvem molt contents el camí a casa.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva donar-nos la teva opinió