dijous, 21 de març del 2013

Resum d'Activitats en Família

JORNADA DE PORTES OBERTES 2012

El passat 19 de desembre del 2012, vam realitzar la Jornada de Portes Obertes per als familiars del grup d’STO, l’assistència va estar força positiva, al voltant del 25% de participació. L’horari va ser de 11 a 13:30h .

Les famílies varen poder gaudir de l’esmorzar amb els seus familiars, a continuació vam fer un “Mural dels desitjos”, on cada familiar amb ajuda del seu fill o tutelat, van escriure els desitjos per al nou any. Una de les activitats a realitzar conjuntament  usuaris i famílies va ser la pintura amb els dits. L’altre activitat va ser dansa, en aquest cas van ser els propis usuaris qui van guiar tota la coreografia. Realment va ser un mati molt divertit i enriquidor per tots.




REUNIONS FAMÍLIES
La reunió de famílies  es va celebrar  el 19 de desembre de 17:30 a 19h, amb una participació del 50%. En aquesta reunió es va informar del funcionament del STO durant el 2012,  i de les activitats i sortides realitzades. Tot plegat es va presentar de forma visual en format de dos vídeos:
• Sortides i  activitats del STO
• Presentació del grup i activitats  de la Sala Blava
Vam finalitzar l’acte amb un Piscolabis amb productes elaborats pel grup de cuina del STO


Aquest any 2013, concretament el 14 de febrer, vam organitzar una  altra reunió amb les famílies, per parlar de les trobades i/o sortides que farem al llarg  de l’any amb famílies i usuaris. En  va sorgir una trobada per cada mes d’aquest 2013. Es va consensuar les ganes  de continuar fent aquestes trobades doncs tothom en gaudeix  moltíssim.

CALÇOTADA 2013. FAMILIES STO
El 28 de febrer del 2013, i com per inaugurar l’any de dinars i sortides familiars, ens vam ajuntar famílies i usuaris d’STO per gaudir d’una bona calçotada, com tradicionalment anem fent cada any. El lloc va ser a Alcover, a casa dels familiars de la Montse Ximenez, i els calçots recollits i cuits pels nostres companys de Mas Fores.




El temps no ens va acompanyar massa, però la companyia i el lloc eren immillorables.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva donar-nos la teva opinió