dijous, 4 d’abril del 2013

ACTIVITAT DE PRODUCTE PROPI SOI/SPL


Hola, em dic Ramon i formo part del grup de Prelaboral.
A l'activitat de producte propi desenvolupem diferents activitats que ara us explicaré...

Últimament ens dediquem a fer roses, ja que estem a principis del més de març i suposem que pel 23 d'Abril de 2013, ja en tindrem un cistell ple.
Son roses totalment artesanals fetes amb paper reciclat i concretament amb safates d'ous que donen a les botigues quan en compres grans quantitats com de 20 a 30 unitats.
Retallem el relleu del cartró on va ubicat l'ou. I fem una mena de flor artificial amb pètals, les quals pintem de color verd o vermell, unes verdes i altres vermelles.
Agafem aquests pètals i muntem les roses enganxant-les amb pistola de plàstic calent. Les fulles les retallem del mateix cartró pintades de color verd. I la tija es realitza amb pals que comprem d'aquells que venen per fer pinxos i també pintats de color verd. De veritat que son molt boniques.

També fem mobles amb palets trencats. (Taules, Estanteries, etc.)
Agafem els palets trencats i els desmuntem, separant i agrupant totes les parts. Les fustes que realment no serveixen les retirem al contenidor dels retalls de fusta. Els claus, també s'aprofiten al màxim que es pot. Al moment de separar les diferents parts dels palets, es procura de que quedin com mes rectes millor. I els que queden torts o s'han trencat els portem a la deixalleria.
Un cop fet tot això, escollim les fustes que mes o menys tenen el mateix gruix i aquestes les tallem d'acord amb el croquis que hem fet a ma alçada. Després es poleixen, es claven i s'enganxen amb cola de fuster. (cola blanca)
Quan tenim el moble muntat, es far una passada amb el pinzell i gasoil per eliminar de la fusta, els possibles àcars o tèrmics. Després es bernesa, el deixem assecar i ja el tenim acabat per entregar-lo al client.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva donar-nos la teva opinió