dilluns, 19 de setembre del 2011

PROPOSTES ACTIVITATS FAMILIES


Per fi tenim un espai on podem estar més en contacte, on podem donar la nostra opinió sobre les coses que fem, i que la resta del mon s’assabenti què fem i com ens ho passem.
Aquest espai es el blog del Centre Ocupacional Ginac: fundacioginac.blogspot.com
Famílies dels usuaris del Centre Ocupacional, os parlo a vosaltres, per tal de que us feu escoltar. De vosaltres  va sortir la iniciativa de fer activitats conjuntes i sortides d’un dia, per gaudir amb els vostres familiars, els seus companys, i els familiars d’aquests,  hem fet moltes coses junts (diferents dinars, esmorzars, sortida a Port Aventura, al Aquari de Barcelona...)
Doncs aquí us deixo una sèrie d’activitats per fer aquesta temporada (totes ben adaptades), per tal de que escolliu quina serà la propera...
-     Visita guiada Adaptada per TARRAGONA. Visita amb un guia oficial de Catalunya pels monuments més importants de Tarraco. A cada parada ens explicaran petites histories on nosaltres serem els protagonistes.

-     Gimcana de les bruixes per ALTAFULLA: recorregut on descobrirem els racons més macos del poble, un guia oficial ens explica les llegendes de les bruixes i realitzarem diferents activitats per tal d’aconseguir al final “l’acreditació oficial de bruixa-bruixot”.

-     Visita guiada adaptada per MONTBLANC, amb un guia oficial de Catalunya visitarem els racons més bells de Montblanc. El fil conductor de la visita és la llegenda de St Jordi, visita molt participativa. I ja que estem a Montblanc, no ens podem marxar sense fer una visita a la fabrica de galetes “Rifacli”, segur que més d’un picarem i comprarem.

-     Visita al DELTA DE L’EBRE, el parc ens ofereix flora i fauna del Delta, així com passejos en barca, tallers, l’ecomuseu, visita guiada...

-     Museo de joguines de VERDÚ, visita dinamitzada a un mon diferent, ple de joguines per viure mil emocions. Visita + taller, farem una joguina per poder portar-nos-la a casa.

-     Els torrons d’AGRAMUNT (per al novembre), podem visitar el poble d’Agramunt, i la fàbrica de torrons, on donarem més d’un tast als torrons catalans.
Quina us interessa més? Teniu altres ? Amb temps...les podem anar fent  totes!!!
Treballadora Social S.T.O
Patricia Cases

2 comentaris:

  1. Doncs, ja tenim data i lloc per la propera sortida...serà l'11 d'octubre i anirem a Montblanc...de moment s'han apuntat 16 famílies...encara ens faltes tu...t'apuntes?
    Segur ens ho passarem "rebé".
    Patri.

    ResponElimina
  2. Ja ha arribat novembre, i amb ell, la sortida a Agramunt, per fer un tast als bons turrons.
    La data serà el 21 de novembre. Qui s'anima?

    ResponElimina

Gràcies per la teva donar-nos la teva opinió